Om uddannelsesudvalget

Det specialespecifikke uddannelsesudvalg drøfter på sine møder spørgsmål om specialets lægelige videreuddannelse.

Udvalget arbejder på at sikre og udvikle en ensartet, høj kvalitet i speciallægeuddannelsen på alle uddannelsessteder i Videreuddannelsesregion Nord.

Uddannelsesudvalget er sammensat af repræsentanter fra de afdelinger, der indgår i speciallægeuddannelsen.

I udvalget finder du altid: 

  • PKL (formand) 
  • Uddannelsesansvarlig overlæge fra alle afdelinger 
  • Repræsentation fra uddannelsessøgende i videreuddannelsesregionen 
  • Videreuddannelsessekretariatets AC-fuldmægtig, der sekretariatsbetjener specialet.

Dagsordener og referater

  • Udvalg: Plastikkirurgi - uddannelsesudvalg
  • Mødedato: 19. juni, 2019 kl. 16:00
  • Mødested: Plastikkirurgisk afdeling AUH, mødelokalet på afdellingen 2.sal.


Sagnr.: 1-30-72-267-18

1. Velkomst, præsentation og godkendelse af dagsorden

Sagsfremstilling

Tilstede:

Tine M. Engberg Damsgaard <tinedams@rm.dk>; PKL, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Martin Heje <Martin.Heje@aarhus.rm.dk>; UAO, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Gete Toft Eschen 'g.eschen@rn.dk'; UAO, Plastik- og Mammakirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Lærke Vendelbo Møller <l.moeller@rn.dk>; UKYL, YL repræsentant, Plastik- og Mammakirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Birgitte Jul Kiil <birgkiil@rm.dk>; UAO, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Martha Lund <marthlun@rm.dk> Oversygeplejerske, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Johan Grankvist <johgra@rm.dk>, Speciallæge, VUS (referent)

 

Afbud:

Lene Birk-Sørensen <l.birksoerensen@rn.dk>; Ledende overlæge, Plastik- og Mammakirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital.

Claus Möger <Claus.Moeger@aarhus.rm.dk>; UAO Ortopædkirurgisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Louise Bønnelykke-Behrndtz <louiseboennelykke@gmail.com>; YL repræsentant, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Charlotte Buchard Nørager <Charlotte.Buchard.Noerager@vest.rm.dk>; UAO, Mave- og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital

Beslutning

Til næste møde (onsdag 20.11.2019 kl. 16-18 i Aalborg) udgår Tine og Martin af uddannelsesudvalget. - Tusind Tak, for jeres indsats!

I stedet inviteres Mille Sværdborg <milsva@rm.dk>; Afdelingslæge og konstitueret UAO, Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Obs. ny PKL skal inviteres med og er formand for uddannelsesudvalget. Johan har derfor skrevet et langt referat denne gang.

Sagnr.: 1-30-72-267-18

2. Nyt fra formanden for uddannelsesudvalget (PKL Tine Engberg Damsgaard)

Sagsfremstilling

Tine er afgående PKL per 1. juni 2019 og formand for uddannelsesudvalget for sidste gang.

Beslutning

  • Stillingen som Postgraduat Klinisk Lektor (PKL) er i opslag og kan ses på : http://cesu.au.dk/centret/ledige-stillinger-ved-cesu/job/postgraduate-kliniske-lektorer-til-videreuddannelsesregion-nord/ VUS opfordrer alle interesserede i at søge stillingen.
  • Plastikkirurgi blev udviddet til 10 stk. hoveduddannelsesforløb, og det har været en success.
  • Det var godt at Aalborg fik Introduktionsstillinger og Hoveduddannelsesstillinger med 3 måneders forløb på riget (brandsår). Stillingerne er populære og der er mange kvallificerede ansøgere.
  • Der er blevet arbejdet på at få brandsårskompetencer flyttet til Videreuddannelsesregion Nord siden 2006, men vi er ikke kommet i mål endnu, og kan derfor ikke tilbyde hele hoveduddannelsen i Plastikkirurgi i VUS-Nord endnu. Det er et mål på sigt, og i referatet fra Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse (DRRLV) fra 11.3.2011 er beskrevet hvad det vil kræve.
  • Tine takker alle i uddannelsesudvalget for et godt samarbejde, og ønsker (og ønskes) god vind fremover.

 

Sagnr.: 1-30-72-267-18

3. Nyt fra afdelingerne.

Sagsfremstilling

- Hvad går godt på afdelingen?

- Hvilke områder arbejder man p.t. med at forbedre?

- Er der nye uddannelsestiltag på afdelingen?

Beslutning

Orientering fra Afdelingerne:

Martin fra Plastik- og Brystkirurgi, Aarhus Universitetshospital:

  • Nogle Plastik- og Brystkirurgiske operationstyper har det været svært at løfte uddannelsesmæssigt for hoveduddannelseslæger pga. nedskæringer (i antal operationer) på AUH. OUH og Aalborg har været meget imødekommende med at hjælpe hoveduddannelseslægerne til færdigheder i disse operationstyper.
  • Fra Ortopædkirurgisk Afdeling AUH, (UAO Claus Möger in absentia) lyder rygter om at UAO hos ortopædkirurgerne har svart ved at leve op til uddannelsesforpligtelsen, i forhold til ledelsen. Tilbagemeldingen fra den sidste hoveduddannelseslæge på ortopædkirurgisk har været, at han synes det var ok. Der er kommet en ny instruks fra Rigshospitalet, som skulle være implementeret på Akutafdelingen på AUH?
  • Mave- Tarmkirurgisk Afdeling AUH (UAO Charlotte Buchard Nørager in absentia) har hoveduddannelseslæger under uddannelse i Plastikkirurgi i 6 måneder. Ifølge uddannelsesprogrammet SKAL disse læger på et to måneders fokuseret ophold i Brystkirurgi. Afdelingerne planlægger dette internt for hver hoveduddannelseslæge. Hoveduddannelseslægen lønnes under hele perioden (alle de  6 måneder) fra Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling.

 

Gete fra Plastik- og Mammakirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital:

  • Det går godt med hoveduddannelsen i Aalborg. (OBS se flere detaljer under forskningstræning)
  • Uddannelsesprogrammerne skal opdateres så alt "MVL" flyttes til Aalborg i del 2. Til gengæld flyttes "Mikro-kompetencer" til de 6 måneder på AUH.

Disse kompetencer flyttes i uddannelsesprogrammet [Aarhus – Aalborg - Aarhus]:

1.3.14 flyttes fra P2 til P1B

1.3.15 flyttes fra P2 til P1B

1.4.7, her skal der står P2 OG ortopædi-delen i common trunk

1.3.13 flyttes fra P2 til P1B

2.9.1, her skal der stå P1B OG abdominaldelen i common trunk

2.9.3

2.9.4

2.9.5, disse tre skal alle flyttes fra P1B til P2

Vi har (per 25.juni 2019) opdatet uddannelsesprogrammet [Aarhus – Aalborg – Aarhus] og sendt det til godkendelse i "Udvalget til godkendelse af uddannelsesprogrammer" (UGUP).

 

Flytning af hoveduddannelsesforløb fra Jylland til København er sket i to tilfælde.

VUS tilskynder ikke dette. Alle ledende overlæger på alle involverede afdelinger skal sige ok til at slippe hoveduddannelseslægen. Afgivende og modtagende VUS sekretariat skal acceptere overflytningen, og alle ledende overlæger på de modagende afdelinger skal acceptere en overflytning. Ellers fastholdes hoveduddannelsesforløbet (og lægen må da opsige hoveduddannelsesforløbet). Så der skal meget gode grunde til en overflytning.

VUS vil indskærpe overfor Ansættelsesudvalget i Plastilkkirurgi og overfor ansøgerne, at der kun søges de hoveduddannelsesforløb, som den uddannelsessøgende læge reelt (realistisk) er interesseret i.

Ellers optager den hoveduddannelseslæge pladsen for en anden interesseret ansøger. Det ser ikke "bedre ud" for ansøgere ved ansættelsessamtalen, at de har prioriteret alle forløb, hvis ansøger ikke mener det!

Martin tager til ansættelsessamtaler i morgen (20.6.2019) og kan bringe det videre til ansættelsesudvalget.

 

Uddannelse i Udlandet tilskyndes fra VUS i alle specialer. Er der brug for hjælp til dette findes en vejledninger her:

1: Først søges alle de ledende overlæger i den resterende del af hoveduddannelsesforløbet om orlov: https://www.videreuddannelsen-nord.dk/hoveduddannelse/barsel-orlov-eller-andre-andringer/andringer-i-dit-hoveduddannelsesforlob/

2: Uddannelseslægen udarbejder et udkast til hvilke kompetencer, der forventes opnået under udlandsopholdet i samarbejde med den udlandske hovedvejleder, lægens hovedvejleder med eventuel vejledning fra PKL.

Kompetencerne oversættes typisk 1:1 fra den danske logbog og uddannelsesprogrammet, og sammensættes typisk så ansættelsen i udlandet svarer til en delansættelse i Danmark fx 12 måneder.

3: Dernæst søges om forhåndsgodkendelse af merit for udlandsopholdet: https://www.videreuddannelsen-nord.dk/hoveduddannelse/merit/ og Ansøgningsskema og PKLs indstilling om merit for kompetencer opnået i udlandet

4: Under udlandsopholdet (ved afslutningen) indsendes de underskrevne kompetencer til VUS, og det vurderes om der kan gives endelig godkendelse af den forhåndsgodkendte merit. (Sagsbehandlingen plejer at gå hurtigt).
5: Herefter kan ansøger søge om at bruge den opnåede merit på at afkorte uddannelsesforløbet i een eller flere delansættelser.

Typisk varsles dette af ansøger til alle de ledende overlæger i forbindelse med forhåndsgodkendelsen: fx såfremt ansøger under sin orlov til uddannelse i udlandet, opnår X kompetencer og merit for Y måneder, vil ansøger herefter anmode om afkortning på Y måneder af den angivne delansættelse på afdeling Z.

Punkt 1-5 gøres som sikkerhed, såfremt ansøger ikke opnår de angivne kompetencer i udlandet; så har uddannelseslægen (orlov fra) en hel resterende hoveduddannelse, at vende tilbage til efter endt orlov i udlandet.

 

Ved spørgsmål ring eller skriv til den medarbejder i VUS, som har specialet: https://www.videreuddannelsen-nord.dk/forside-hojremenu/medarbejdere/. Skriv når uddannelseslægen planlægger uddannelse i udlandet.

Sagnr.: 1-30-72-267-18

4. Brandsårsbehandling (ved Claus Möger)

Det indstilles,

Claus Möger redegør for hvilke typer brandsårsbehandling, der kommer til at indgå i Traumecentret, i forhold til hvilke kompetencer, som læger under hoveduddannelse i plasktikkirurgi vil kunne opnå.

Sagsfremstilling

Claus Möger vil afdække hvilke typer brandsårsbehandling, der kommer til at indgå i Traumecentret. Herefter vil uddannelsesudvalget drøfte sagen igen.

Opfølgning fra seneste møde i uddannelsesudvalget 3. april 2018.

Beslutning

Claus Möger var desværre ikke tilstede ved uddannelsesudvalgsmødet i Plastikirurgi.

 

Martin nævnte under nyt fra afdelingerne, at der er kommet en ny instruks fra Rigshospitalet, som skulle være implementeret på Akutafdelingen på AUH?

 

Sagnr.: 1-30-72-267-18

5. Status for Introduktionsstillinger

Sagsfremstilling

Status fra Afdelingerne:

- Er der søgning?

- Er de besatte?

 

Status fra VUS:

I-uddannelsesprogrammerne er opdaterede fra 2018 og findes på hjemmesiden:

https://www.videreuddannelsen-nord.dk/introduktionsuddannelse/specialer/plastikkirurgi/uddannelsesprogrammer-og-lagefaglig-indstilling/

 

2017 målbeskrivelsen
Aalborg - 14. december 2018
Aarhus - 4. maj 2018

 

Lægefaglig indstilling – 26. september 2018

Den lægefaglige indstilling skal kun gennemses hvis der sker ændringer i fordelingen af I-stillingerne.

 

Beslutning

Uddannelsesprogammerne skal revideres næste gang på mødet i 2021.

 

Aalborg: Aktuelt med mange gode folk på vej. Een er på barsel og der er to andre i Introduktionsstillinger. Der har været flere kvallificerede ansøgere til de opslåede I-stillinger.

Aarhus: Tre besatte I-stillinger, do.

Sagnr.: 1-30-72-267-18

6. Status for Hoveduddannelse

Sagsfremstilling

Status fra Afdelingerne:

- Er der søgning?

- Er de besatte?

 

Status fra VUS:

HU-uddannelsesprogrammerne er fra 2013 og findes på hjemmesiden:

https://www.videreuddannelsen-nord.dk/hoveduddannelse/specialer/plastikkirurgi/uddannelsesprogrammer/

 

2013 målbeskrivelsen
AUH - Randers - Odense 4.3.2015
Aarhus - Aalborg - 3.6.2015

 

2017 målbeskrivelsen
Aalborg - er under udarbejdelse

Aarhus - er under udarbejdelse

 

Lægefaglig indstilling - 27. september 2017

Den lægefaglige indstilling skal kun gennemses hvis der sker ændringer i HU-forløbene.

 

Beslutning

Aalborg: UAO var lidt bekymret for, om der kom 4 Hu-læger på een gang. Men barsel og forskningsorlov har løst dette. Der er hoveduddannelseslæge(r), der bor i København og pendler til Aalborg, og som forventes at ville fortsætte med dette pga. det gode uddannelsesmiljø i Aalborg.

Aarhus: Har mange kvallificerede ansøgere til hoveduddannelsesstilinger. Ved sidste runde have 3/5, som fik en hoveduddannelsesstiling, allerede en Ph.d.

 

Funktionstidsreglen gennemgåes: https://www.laeger.dk/funktionstid-yngre-laeger og stk.4 i https://www.laeger.dk/ss-4-stillingernes-art

Fire-5-6 årsfristens gav dispensation for funktionstidsreglen. Nu, hvor 6-årsfristen er ophævet, og det er endnu uklart om/hvordan nogle yngre læger kan/skal søge om dispensation for funktionstidsreglen.

Funktionstidsreglen gælder fortsat; VUS-Nord har kontaktet Sundhedsstyrrelsen i juni 2019, og forventer svar snarest.

 

"Du må højst have været to år på samme afdeling, inden du starter dit hoveduddannelsesforløb samme sted. Turnus på den pågåldende afdeling medregnes ikke i de to år. Fravær pga. graviditet, barsel, adoption, længerevarende sygdom, værnepligt eller ren forskningsansættelse medregnes heller ikke i funktionstiden. Deltidsansættelse medfører forholdsvis forlængelse af perioden.

Du har mulighed for at få dispensation fra funktionstidsbestemmelsen, men erfaringen er, at der sjældent gives dispensation udover ovenstående.

Det er aftalens parter, Danske Regioner og Yngre Læger, der bevilger dispensationen. Rent praktisk foregår det ved, at din afdelingsledelse retter henvendelse til Danske Regioner, og parterne træffer herefter en afgørelse."

Har du spørgsmål vedrørende bestemmelsen, så kontakt Yngre Læger.

 

Sagnr.: 1-30-72-267-18

7. Status for Forskningstræning

Sagsfremstilling

Status fra Afdelingerne:

- får alle hoveduddannelseslægerne startet forskningstrænnigen?

- er fordelingen af kursusdagene mellem uddannelsesafdelingerne hensigtsmæssig?

 

Status fra VUS:

Forskningstræningsmodulet i plastikkirurgi er fra 29.8.2006 og findes på hjemmesiden:

https://www.videreuddannelsen-nord.dk/hoveduddannelse/obligatoriske-kurser-og-forskningstraning/forskningstraning/lagefaglig-indstillinger/, rul ned til plastikkirurgi.

 

Dette skal revideres og over i den nye skabelon.

Skabeloner findes allernederst på hjemmesiden her:

https://www.videreuddannelsen-nord.dk/hoveduddannelse/obligatoriske-kurser-og-forskningstraning/forskningstraning/lagefaglig-indstillinger/

Beslutning

Tine (PKL) har fremsendt en ny version til lægefaglig indstilling for forskningstræning til VUS. Kasper fra VUS er sagsbehandler på dette (Kasper Juncher Bjerregaard <KASPBJ@rm.dk>).

 

Aarhus: En 1 års Hu-læge har fået lagt en plan for forskning. De to andre hoveduddannelseslæger har fået dispensation (Ph.d. eller lignende).

 

Aalborg: Den forskningsansvarlige overlæge er lige blevet Ledende overlæge. Der er én Hoveduddannelseslæge, som opfordres til at færdiggøre sin Ph.d., som herefter gerne vil være vejleder for forskningstræning for andre hoveddannelseslæger. Hvert forår og efterår præsenterer YL fra Aalborg på DSPR.

Lærke vil arbejde videre med et forslag om at samle andre "små specialer" fx ØNH, og gå sammen om, at skabe et forskningsmiljø. Det anbefales, at Lærke tager kontakt til ledelsen på "Forskningens Hus" i Aalborg, for at skaffe opbakning til dette initiativ.

 

Sagnr.: 1-31-77-1-18

8. Nyt fra VUS

Sagsfremstilling

NYT FRA VUS

 

Forsøgsordninger i forhold til tidsfristen mellem første ansættelsesdag i den kliniske basisuddannelse og hoveduddannelsen i speciallægeuddannelsen (maj 2018)

Sundhedsministeriet har godkendt etablering af en femårig forsøgsordning (2018-2022), hvor uddannelsesforløb (introduktionsforløb) på udvalgte sygehuse og/eller udvalgte specialer giver generel dispensation, således at seksårsfristen forlænges svarende til introduktionsforløbets længde. De udvalgte specialer/sygehuse er:

 

· Introduktionsforløb ved Regionshospitalet Nordjylland. Det er i Region Nordjylland besluttet, at Thisted organisatorisk pr 1. maj 2018 placeres under Aalborg Universitetshospital, men forsøgsordningen gælder fortsat introduktionsstillinger med geografisk placering i Thisted.

· Introduktionsforløb i de parakliniske specialer (klinisk biokemi, klinisk mikrobiologi, klinisk immunologi, klinisk genetik, klinisk farmakologi, radiologi, nuklear medicin og patologisk anatomi og cytologi) på Aalborg Universitetshospital

· Introduktionsforløb i almen medicin i Region Nordjylland

· Introduktionsforløb i psykiatri i Region Nordjylland og Region Midtjylland.

 

Videreuddannelsesregion Syd har desuden fået tilladelse til lignende forsøgsordning (se bilag: Godkendelse af forsøgsordninger - revision 6 12 2018 ).

 

Twopagers - Generelle kurser (juni 2018)

Der er udarbejdet en række twopagers med informationer om de generelle kurser.

Twopagerne indeholder:

 

  • en beskrivelse af formålet med kurset
  • en beskrivelse af kursets forløb
  • en opfordring til deltagerens forberedelse inden kurset

 

Twopagerne er udarbejdet for at forberede kursusdeltagerne bedre på kurset samt en opfordring til opfølgende aktiviteter efter kursusafholdelsen.

 

Twopagerne vedlægges dagsordenen og vil ligeledes kunne findes på VUS-hjemmesiden på

 

(se følge 5 Bilag: Vejledningskursus, SOL 3, Læringskursus, Kommunikation for basislæger og Akut

 

Besatte og ubesatte uddannelsesforløb (juni 2018)

Indberetning til Sundhedsstyrelsen om besatte og ubesatte introduktionsstillinger og hoveduddannelsesforløb for Videreuddannelsesregion Nord (Se bilag: Indberetning af uddannelsesstillinger 2018). Tallene for 2018 i Videreuddannelsesregion Nord kan findes på www.videreuddannelsen-nord.dk. Den nationale oversigt er ligeledes vedlagt (se bilag: opslåede og besatte hoveduddannelsesforløb 2017) (afventer nationale tal for 2018). De kan bl.a. bruges som et redskab til karrierevejledning af uddannelsessøgende.
Videreuddannelsessekretariatet forventer en øget besættelse af introduktionsstillinger i løbet af 2018 og lav søgning til hoveduddannelsesforløb indtil 2020.

 

Sammenhængende uddannelsesforløb (februar 2019)

Videreuddannelsesregion Nord har af Sundhedsstyrelsen og Sundheds- og Ældreministeriet som et femårigt pilotprojekt, fået dispensation til at tilbyde kommende KBU læger sammenhængende uddannelsesforløb i Kirurgi, Almen medicin og Psykiatri, i Region Nordjylland. De sammenhængende forløb består af KBU og introstilling samt KBU, introstilling og hoveduddannelsesforløb.

I de to seneste runder(2. halvår 2018 og 1. halvår 2019) er der i alt besat 8 sammenhængende uddannelsesforløb i Region Nordjylland fordelt på de tre specialer.

Psykiatri og neurologi har også fået dispensation til at opslå sammenhængende introstilling og hoveduddannelsesforløb, hvor både Region Midtjylland og Region Nordjylland indgår i et eller flere af forløbene. De to specialer har fået besat henholdsvis ét sammenhængende forløb hver i 1. halvår 2019.

 

Fleksibilitet i antal i-stillinger (9. november 2018)

På møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse den 5. marts 2015 godkendte Rådet et revideret administrationsnotat for fleksibilitet i antal i-stillinger (se bilag: Administrationsnotat fleksibilitet i antal i-stillinger). Notatet beskriver mulighederne for, hvorvidt afdelinger kan få flere introduktionsstillinger end det maksimum de er angivet til i den lægefaglige indstilling.

 

På baggrund af søgning til hoveduddannelsen for 2018, er der lavet opdaterede pejlemærker for, hvornår en afdeling kan søge om i-stillinger der overskrider afdelingens maksimumsdimensionering (se bilag: Specialer fordelt efter søgning til hoveduddannelsesforløb). Der er sket følgende ændringer:

 

 

Nye KBU tal (opdateret 9. november 2018)

  • Opdaterede tal omkring KBU-trækning. Udvikling i antal KBU-læger på landsplan fra 2015-2 og frem skulle inden for de kommende år bidrage til at afhjælpe de nuværende udfordringer omkring ubesatte I- og H-forløb i Nordjylland og Midtjylland.

 

 

 

Baggrundsnotat (Oktober 2018)

Region Midtjylland har udarbejdet notatet "Baggrundsdata til vurdering af efterspørgsel efter speciallæger og speciallægevækst". Notatet er opdateret maj 2018 og er gældende for Region Midtjylland (se følgende to bilag: "Baggrundsnotat" og "bilag til baggrundsnotat").

 

Sprogundervisning for udenlandsk uddannede læger (februar 2019)
Region Midtjylland tilbyder sprogundervisning til udenlandske læger under uddannelse, hvis det vurderes, at lægen ikke har tilegnet sig tilstrækkelige danskkundskaber via de kommunale tilbud. Det er afdelingslederne som skal ansøge om sprogundervisning og de skal være indstillet på at frigøre lægen til at følge undervisningen. Der henvises til følgende hjemmeside for yderligere information:
http://www.videreuddannelsen-nord.dk/udenlandske-lager/

http://www.rm.dk/sundhed/faginfo/uddannelse/sundhedsuddannelser/udenlandske-lager/sprogundervisning/

 

Region Nordjylland her tilbyder Aalborg UH, Regionshospitalet Nordjylland og Psykiatrien forskellige tiltag i forhold til at fremme sprogniveauet ved udenlandsk uddannede læge. Såfremt man har brug for at benytte tilbuddet kan hospitalets respektive UKO være behjælpelig med at henvise til relevante personer på hospitalerne.

 

Ny kontorchef/sekretariatschef (November 2018)

Mads Skipper tiltrådte 3. januar 2019 stillingen som kontor og sekretariatschef i Koncern HR Sundhedsuddannelser    

 

Beslutning

Bilagene er fremsendt som bilag til mail (14.6.2019) med dagsordenen, og tages til efterretning af uddannelsesudvalget.

Sagnr.: 1-30-72-267-18

9. Eventuelt

Sagsfremstilling

Specialevalgsdag torsdag den 24 oktober kl. 15.00 -19.00 i Medicinerhuset, Aalborg Universitetshospital

Beslutning

Lærke og Gete er opmærksom på dagen, og har allerede planer for standen.

Sagnr.: 1-30-72-267-18

10. Afslutning og planlægning af næste mødetidspunkt.

Sagsfremstilling

Næste møde aftales.

Beslutning

Næste uddannelsesudvalgsmøde afholdes i Aalborg 20.11.2019 kl. 16:00 - 18:00.

VUS booker et lokale og sørger for lidt forplejning (kaffe, the, vand, kage evt. nødder/frugt).

 

- Tak for et godt møde, og God Vind fremover til jer alle.

Med venlig hilsen

Johan Grankvist